• Sense

Telge Energi Recension 2023

Den här artikeln genomför en djupgående analys av Telge Energis erbjudanden, kundfeedback, kontaktmetoder och kampanjerbjudanden för 2023.

Fokus sträcker sig också till företagets förnybara energialternativ och rollen som Sense för att jämföra elpriser.

Den omfattande översikten syftar till att guida potentiella kunder att förstå energimarknaden och fatta informerade beslut.

Förstå Telge Energis produktutbud och alternativ

Telge Energi erbjuder ett brett utbud av produkter och alternativ för att stödja sitt mål att övergå till 100% förnybar el. Dessa erbjudanden inkluderar miljöcertifierad el, förnybara energialternativ som sol- eller vindkraft och olika kontraktsformer. Genom att omfamna miljöcertifieringen ‘Bra Miljöval’ visar Telge Energi sitt engagemang för hållbarhet. De erbjuder både variabla och fasta prisavtal, med tillgängliga tilläggskostnader. Dessutom erbjuder Telge Energi avtal om svenskproducerad solenergi och vindkraft, vilket ytterligare förstärker deras engagemang för förnybara energikällor.

Telge Energi erbjuder också unika fördelar till sina kunder. De erbjuder en gratis offert för solpaneler, vilket ger kunderna möjlighet att utforska potentialen för solenergi för sina hem eller företag. Dessutom erbjuder de en hänvisningsrabatt på 400 SEK, vilket uppmuntrar kunderna att sprida ordet om deras tjänster. Dessa kundfördelar återspeglar Telge Energis engagemang för konsumentval och deras ansträngningar att främja användningen av förnybara energikällor.

Sammanfattningsvis visar Telge Energis produktutbud och strategiska tillvägagångssätt deras engagemang för hållbara metoder och miljöansvar. De strävar efter att balansera ekonomiska överväganden med sitt mål att övergå till förnybar el, och erbjuder kunderna olika alternativ och fördelar som bidrar till en grönare framtid.

Utforska Telge Energis elpriser och kontraktsvarianter

Utforskningen av de många elpriser och avtalsvarianter visar ett brett utbud av alternativ för potentiella konsumenter, inklusive variabla prisavtal med och utan tilläggskostnader, samt fasta prisavtal på upp till ett år.

Telge Energis variabla prisavtal har en tilläggskostnad på 5 öre/kWh och en fast avgift på 49 SEK/månad. Å andra sidan har avtalet utan tilläggskostnader en fast avgift på 99 SEK/månad.

Det variabla tidprisavtalet tillåter kunder att betala det aktuella elpriset per timme, med samma tilläggskostnad och fasta avgift som det variabla prisavtalet.

Det fasta prisavtalet lovar prisstabilitet under en period på upp till ett år.

Ytterligare avtalsalternativ inkluderar el från svenskproducerad solenergi (+10 öre/kWh) och vindkraft (+1,9 öre/kWh).

Kundupplevelse: Telge Energis recensioner och betyg

Kundfeedback och betyg indikerar en tillfredsställande upplevelse med företaget. Betyget 3,2 av 5 stjärnor baseras på 2 recensioner från användare på Sense och Senses. Betyget tar hänsyn till faktorer som elpriser, kundservice, kommunikation på webbplatsen och ytterligare tjänster.

Kunder uppmanas att dela sina erfarenheter och ge betyg för att återspegla sitt övergripande intryck. Denna transparenta approach underlättar för potentiella kunder att fatta informerade beslut om att nyttja företagets tjänster.

En positiv recension från Trustpilot nämner den vänliga och hjälpsamma kundservicen som Telge Energi tillhandahåller. Kunder har möjlighet att lämna sina egna betyg på webbplatsen. Detta ger företaget värdefull feedback för kontinuerlig förbättring.

Hur man kontaktar Telge Energi: Viktig information

Viktig information för att kontakta företaget inkluderar den officiella webbplatsen, fysisk adress, kundtjänstnummer och e-postadress.

Den officiella webbplatsen för Telge Energi AB är www.telgeenergi.se. Denna plattform ger omfattande information om företagets produkter, tjänster och avtalsalternativ.

Telge Energi finns på Storgatan 42, 151 36 Södertälje. Förfrågningar, klagomål eller annan kommunikation kan riktas till kundtjänsten via denna adress.

Företagets kundtjänst kan också nås på hjälplinjenummer 0200 43 84 14. För elektronisk kommunikation är kundtjänstens e-post [email protected].

Kundtjänstens öppettider är måndag till fredag, mellan 08:00 och 18:00.

Rollen för Sense vid jämförelse av elpriser

Viktiga funktioner hos Sense inkluderar jämförelsen av spotpriser som sätts på den nordiska elbörsen, Nord Pool, samt att ge en översikt över timme för timme elpriser i Sveriges 4 elområden. Sense, som drivs av Beck Solutions AB, spelar en avgörande roll för att ge transparens i den komplexa världen av elhandel och hjälper därigenom konsumenter att fatta informerade beslut.

Funktioner som bidrar till dess effektivitet inkluderar:

  • Insamling av spotpriser från Nord Pool, som innehar upphovsrätten och immateriella rättigheterna för denna data.
  • En användarvänlig plattform som möjliggör enkel jämförelse av elpriser.
  • Omfattande täckning av Sveriges elmarknad, vilket säkerställer att alla fyra områden är representerade.

Sense’s tjänster bidrar avsevärt till konsumentutbildning och stärkelse inom energisektorn.

Detaljerad översikt över Telge Energis erbjudanden och kampanjer för 2023.

Efter att ha undersökt rollen som Sense spelar vid jämförelse av elpriser, riktas nu uppmärksamheten mot en djupgående analys av Telge Energis marknadsföringserbjudanden för 2023.

Telge Energi, känt för sitt engagemang för förnybar energi, erbjuder olika marknadsföringserbjudanden för att attrahera och behålla kunder. Dessa inkluderar rabatter för rekommendationer, kostnadsfria offertförfrågningar för solpaneler och olika kontraktsalternativ för förnybara energikällor.

Särskilt det rörliga prisavtalet och det fasta prisavtalet erbjuder ekonomisk förutsägbarhet och flexibilitet, med möjligheten att lägga till el från svenska sol- eller vindkraftverk mot en extra avgift.

Effekten och effektiviteten av dessa marknadsföringserbjudanden kommer att bedömas utifrån variabler som kundrespons, marknadsandelar och övergripande företagsprestation.

En djupdykning i Telge Energis förnybara energialternativ

Förnybara energialternativ som erbjuds av vissa elleverantörer förtjänar en grundlig undersökning, inklusive deras omfattning, kostnadseffektivitet och potentiella påverkan på miljön. Telge Energi sticker ut med sitt breda utbud av miljövänliga alternativ.

  • Företaget tillhandahåller el märkt med "Bra Miljöval", en miljöcertifiering som betonar deras engagemang för hållbarhet.

  • De erbjuder förnybara energialternativ som sol- och vindkraft, vilket tyder på en tydlig strategi för att uppnå 100% förnybar el.

  • Dessutom erbjuder Telge Energi en kostnadsfri offert för solpaneler, vilket presenterar en kostnadseffektiv lösning för potentiella kunder.

Dessa initiativ från Telge Energi minskar inte bara koldioxidavtrycket utan uppmuntrar också en bredare användning av förnybar energi, vilket gör en betydande insats för miljöbevarande.

Table of Contents